Golfschool

Golfschool Regthuys geeft 7 dagen per week les. Zowel de beginnende als de (meer) ervaren golfers zijn bij onze golfschool aan het juiste adres.

Het team van Golfschool Regthuys bestaat uit: Randy Taylor en Jeroen Harpenau.
De persoonlijke vorm van lesgeven verloopt volgens een unieke -en door Golfschool Regthuys zelf ontwikkelde- methode. Dit stelt hen in staat om de vorderingen naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Het grote voordeel hiervan is dat de golfprofessionals dezelfde ‘taal’ spreken.

Onze golfprofessionals hebben diverse opleidingen afgerond en hebben zelf ook op hoog niveau golf gespeeld. Hierdoor kunnen zij hun (praktijk)kennis uitstekend overdragen. Dit is ideaal voor de beginnende golfers, die hierdoor met meer plezier leren spelen. De (meer) ervaren golfers vinden in onze lessen juist weer nieuwe uitdagingen en een verbetering in (een specifiek onderdeel van) hun golfspel.

Alle lessen kunnen wij op maat voor u inplannen. Geheel naar uw specifieke wensen én rekening houdend met uw agenda.
Golfschool Regthuys is iedere dag (ook in het weekend) bereikbaar voor informatie of voor het boeken van lessen. Mail naar info@golfschoolregthuys.nl of bel 06 – 5140 4047 of 0224 – 540 216.

golfbaan

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd