Jeugd

Golfschool Regthuys geeft het hele jaar door jeugdlessen. In samenwerking met de jeugdcommissie van de Vereniging is hier een leuk programma voor. Naast het helpen bij de lessen organiseert de jeugdcommissie een aantal activiteiten en (instuif)wedstrijden speciaal voor de jeugd. Informatie van de jeugdafdeling is te vinden op Jeugd op de website van de vereniging Jeugd. De kalender voor 2017 is inmiddels behoorlijk gevuld met lessen en activiteiten. De kalender is tegenwoordig ook online via de verenigingswebsite te zien. Deze kalender is voorlopig en kan nog worden aangepast.
De eerste lessen voor dit jaar zijn al weer begonnen, maar kinderen kunnen altijd instromen. De lestijden zijn op zondag vanaf 9.00 uur. Het lesprogramma bestaat dit jaar uit een les van 50 minuten met daaraan aansluitend praktische oefeningen op de driving range of in de baan onder begeleiding van een jeugdcoach. Totaal zal een les hierdoor ongeveer 90 minuten duren.

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd

Wedstrijden & Events