Een spetterende bedrijfsdag

Golfbaan Regthuys is een golfbaan die zich grotendeels richt op het bedrijfsleven. Met een actieve Businessclub en professionele bedrijfsdagen worden bedrijven uitstekende mogelijkheid geboden om zich te profileren. Onze ervaring leert dat deze bedrijfsdagen als verfrissend en prettig worden ervaren. De horeca is professioneel, de baan uitdagend en de begeleiding is enthousiast en plezierig.

Regthuys doet er alles aan om haar gasten te laten genieten. Een goede ontvangst en een gezellige sfeer vormen hiervoor de basis. Een versnapering in de baan is natuurlijk ook altijd lekker als je intensief aan het spelen bent. Dit wordt door onze (en uw) gasten gewaardeerd. Ook voor niet-golfende relaties is het mogelijk een passende clinic aan te bieden. Wij maken graag een interessant voorstel-op-maat voor u.

Tegenwoordig is het ook populair om met kleine groepjes een relatiedag te houden. Men speelt dan met 8-12 personen en in iedere flight speelt een contactpersoon van het organiserende bedrijf. Zo is er intensief contact en voelt de relatie zich extra gewaardeerd.

Een bedrijfsdag is altijd maatwerk en daarom kunt u contact opnemen met Jeroen Botman: jeroen@regthuysgolf.nl of telefonisch: 0224-540216 / 06-22270101.

golfbaan

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd