Business Club

Businessclub Regthuys

Businessclub Regthuys is, onder golfbanen ‘in eigen beheer’, de grootste Businessclub van Nederland. Met maar liefst 215 bedrijfsleden en 160 actieve deelnemers, weet men elkaar zakelijk uitstekend te vinden.
Het zijn vooral de ongedwongen sfeer en de gezelligheid die maken dat directeuren, eigenaren en managers hun hobby met veel plezier kunnen combineren met het zakelijk netwerken.

Iedere maand wordt de Rabobank bedrijvencompetitie door de Regthuys Businessclub gespeeld op twee lussen van 9 holes. Tussen de 80-100 gasten worden er maandelijks ontvangen vanaf 15.00 uur en afsluiting programma is rond 20.30 uur. Een compact programma waar netwerken centraal staat. Door deze aantrekkelijke tijden wordt niet gelijk uw agenda voor een hele dag geblokt en is het makkelijk in te plannen. U bent ook altijd welkom voor een introductie middag bij de Regthuys Businessclub, aanmelden via Elise Tersteeg / 06-10068871

Elise Tersteeg is aanspreekpunt voor de Regthuys Businessclub en organiseert alle activiteiten voor de Businessclub i.s.m. het Regthuys team. Op deze manier heeft de Businessclub professionele begeleiding en helpen wij om meer uit het netwerk te halen. Netwerken staat namelijk bij de Regthuys Businessclub centraal. Doordat de bedrijven die zijn aangesloten vanuit een breed gebied komen en de diversiteit van bedrijven groot is, maakt dit de Businessclub van Regthuys uniek en ook interessant voor uw bedrijf!

Download het Sponsorpakket

Elise Tersteeg heeft haar eigen bedrijf MSB & Meer; Management Support in Business & Meer. Gespecialiseerd in Hospitality Management, Evenementen organisatie en Sales & Marketing. Meer informatie op MSB & Meer

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd