Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U kunt er ook voor kiezen om direct contact met ons op te nemen. Tot slot vind u hier de routebeschrijving naar onze prachtige golfbaan.

Informatie

Limmerschouw 49B
1731 RM Winkel
0224 54 02 16
Contact ons TwitterFacebook

Contactformulier

* Verplicht veld

captcha
Neem bovenstaande code overPrivacy Policy

Regthuys hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. U kunt hierover meer informatie vinden in onze privacy_policy.

Routebeschrijving

De nieuwe ontsluiting met een eigen afslag op de provinciale weg is gereed. Uw Tom-Tom of routebeschrijving via internet zal soms nog niet de juiste route aangeven vanwege de verwerkingstijden van deze systemen.

Uit de richting A7, Medemblik/Westfriesland en snelweg A7 (Hoorn/ Purmerend/ Zaanstad/ Amsterdam/ Den Oever-Friesland; afslag 11 Medemblik)
U gaat bij de afrit linksaf op N239 richting Lambertschaag en Aartswoud. Aan het einde van deze weg gaat u linksaf richting Winkel/Nieuwe Niedorp. U neemt niet de 1e afslag rechts over de Westfriesedijk naar Winkel, maar rijdt door richting rotonde. Hier neemt u de eerste afslag naar rechts richting Nieuwe Niedorp en gaat u onder het viaduct door en dan direct rechtsaf de parallelweg op (zie rode bordjes). U houdt deze weg links aan en gaat aan het einde van de weg rechtsaf de Reine Victoria weg op en volgt deze tot aan de golfbaan.

Uit de richting provincialeweg N242, Heerhugowaard, Alkmaar, Middenmeer
Uit de richting provincialeweg N242, Heerhugowaard, Alkmaar, Middenmeer neemt u de afrit Nieuwe Niedorp/Winkel van de N242. Vanuit Middenmeer slaat u dan al op de afrit direct rechtsaf en aan het einde van de weg slaat u rechtsaf en volgt u de weg tot aan de golfbaan.
Vanuit Heerhugowaard en Alkmaar gaat u eerst nog aan het einde van de afslag linksaf onder het viaduct door. Na het viaduct slaat u direct rechtsaf de parallelweg op (zie rode bordjes). U houdt deze weg links aan en gaat aan het einde van de weg rechtsaf de Reine Victoria weg op en volgt deze tot aan de golfbaan..

Uit de richting Schagen
Uit de richting Schagen volgt u de provincialeweg S6. Bij de afslag Zijdewind gaat u richting Winkel de Hartweg op. Bij de 1e rotonde in Winkel slaat u rechtsaf het Winkelerzand op. Deze weg blijven volgen en bij de minirotonde linksaf de Dorpsstraat in. De 1e afslag slaat u rechtsaf de Trambaan op en aan het einde blijft u de Trambaan vervolgen richting nieuwbouwwijk. Bij de splitsing slaat u linksaf de Boomgaardweg op en draait direct over de brug naar rechts. Na ongeveer 300 meter slaat u linksaf de Reine Victoriaweg in en deze vervolgt u totaan de aansluiting op Limmerschouw waarna u de golfbaan aan uw rechterhand ziet verschijnen.

Uit de richting Kolhorn
Uit de richting Kolhorn rijdt u de Dorpsstaat in en deze graag volgen tot afslag Trambaan. U slaat linksaf de Trambaan op en aan het einde blijft u de Trambaan vervolgen richting nieuwbouwwijk. Bij de splitsing slaat u linksaf de Boomgaardweg op en draait direct over de brug naar rechts. Na ongeveer 300 meter slaat u linksaf de Reine Victoriaweg in en deze vervolgt u totaan de aansluiting op Limmerschouw waarna u de golfbaan aan uw rechterhand ziet verschijnen.


Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd