Feest- & trouwlocatie

Iets te vieren? Vier het bij Regthuys!
Verjaardag, huwelijksfeest, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Regthuys biedt u een unieke en sfeervolle locatie, centraal gelegen en met voldoende parkeergelegenheid. Hieronder staan enkele voorbeelden van arrangementen voor feesten. Een arrangement geheel naar eigen wens? Natuurlijk, geen probleem! We maken graag een persoonlijke offerte voor u.

Welke extra’s hebben wij u te bieden?
– geen zaalhuur
– gratis gezellige aankleding en kaarsverlichting
– gratis geluidsinstallatie en feestverlichting
– groot terras en flexibel interieur
– ruime parkeergelegenheid

trouwfoto 5 trouwfoto 3 trouwfoto 2 trouwfoto 4

Feest arrangement ‘Compleet’. Inclusief dranken en hapjes.
Kosten: € 27,50 p.p.*  (min. 55 personen)

– 4-uurs drankenarrangement (bijvoorbeeld van 21:00 tot 01:00 uur)
Drank op basis van de “Hollandse bar”: bier, wijn, vruchtensap, frisdrank, port, sherry, vermout, jonge-/oude jenever, korenwijn, koffie en thee

– afwisselend warme en koude hapjes gedurende de hele avond
– tafels voorzien van diverse schaaltjes met nootjes

Zoals gezegd is het ook mogelijk om geheel naar eigen wens een feest samen te stellen. Dit kan bijv. in combinatie met een lunch, diner of barbecue en onder begeleiding van live- of achtergrondmuziek. Drank kunnen wij ook op basis van nacalculatie in rekening brengen. Interesse in onze feestlocatie en/of volledig verzorgde arrangementen? Natuurlijk tonen wij u graag onze locatie en spreken we, onder het genot van een drankje, alle wensen en mogelijkheden met u door.
Vanaf het moment van de offerte heeft u bij ons slechts 1 contactpersoon. Hij/zij is ook aanwezig op de feestdag zelf; makkelijk én vertrouwd.

* Het standaard drankarrangement (4 uur) kost slechts € 23,50 p.p. (zonder hapjes). Het kan ook op nacalculatie, wat meestal voordeliger uit komt.
_EWA5374

Overige arrangementen (naar wens in te vullen):

Babyshower/kraamfeest
Hoe leuk is het om de komst van de baby te vieren of, om als trotse (groot)ouder(s), een kraamfeest voor de baby te organiseren?! Wij doen er alles aan om het voor u én al uw gasten zo gezellig mogelijk te maken en de boel optimaal te versieren; roze, blauw, wit, goud, zilver… niets is te gek. Gebak, petit fours, beschuit met muisjes, lekkere hapjes, snoep, clown, springkussen, drankjes en/of (alcoholvrije) bubbels? Wat u maar wenst!

Heeft u een zwangere dochter, (schoon)zus, vriendin, tante, nicht of buurvrouw en wilt u haar graag verrassen? Wij nodigen u graag uit om de uitgebreide mogelijkheden met ons te bespreken.
_EWA4376_634

Bruiloft bij Regthuys
Natuurlijk kunt u ook uw huwelijksdag of jubileum bij Regthuys vieren. Deze dag is volledig door uzelf in te vullen. Na het stadhuis of kerk genieten van bruidstaart met koffie, thee en/of champagne? Een heerlijke lunch of alleen een knallend feest? Het kan allemaal. Wij maken er graag iets bijzonders van!

Indien u overweegt om bij ons uw bruiloft of jubileum te vieren, dan nodigen wij u graag uit voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om, van A tot Z, de dag, middag en/of avond van uw dromen aan ons voor te leggen. Wij staan u graag te woord en bespreken met u de wensen op het gebied van o.a. bloemen, horeca, feestelijke aankleding en (live)muziek voor een onvergetelijk feest. Regthuys kan uw trouwlocatie zijn!
_EWA5298 trouwfoto

Aangeklede borrel (3 uur): vanaf € 22,50 p.p. (min. 20 pers.)

– onbeperkt drankjes (binnenlands gedestilleerd)
– tafels voorzien van schaaltjes met diverse nootjes
– bittergarnituur warm en koud

Meer weten? Bel 0224 – 540216 of mail naar contact@regthuysgolf.nl.

083

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd