Golfbaan

Een erg gezellige golfbaan


Wij zijn door de NGF en NVG gekozen tot Golfbaan van het Jaar 2014/2015! Met name de gastvrijheid en het werven en binden van leden zijn aspecten waarin we volgens hun uitblinken. Ook ons bekende Verras-je-Gast concept vinden ze bijzonder.

Golfbaan Regthuys is een 18 holes golfbaan met A-status in Noord-Holland. Daarnaast zijn er 9 holes par 3 ruime oefenfaciliteiten. De golfbaan is naar idee van Gerhard van Galen en ontworpen door Aart Bergsma en Alan Rijks en staat bekend als bijzonder uitdagend. De holes zijn afwisselend met hoogte verschillen tot 12 meter. Voor de beginnende golfer zijn er veel mogelijkheden en naast golf is er ook footgolf en discgolf. Daarnaast kunt u zonder te golfen heerlijk een hapje of drankje doen in het restaurant of op het gezellige terras. U geniet dan van het mooie uitzicht. Ook is het mogelijk om een feest tot 250 personen te houden.
De golfbaan heeft veel uitdagende holes met hoogteverschillen van 12 meter. Dergelijke hoogteverschillen zijn bijzonder op golfbanen in Noord-Holland en geven de golfbaan karakter. Ook zijn er spraakmakend holes zoals de Westfriese Omringdijkhole met een green die omringd is door de bekende dijk van Westfriesland. En de tulpenhole die helemaal in de vorm is van een tulp. De teeboxen zijn in de vorm van bollen, de fairway is de steel en de green heeft de vorm van de bloem.
Er is een actieve golfschool die veel mogelijkheden biedt. Hierbij proberen de leraren ook om u goed te betrekken bij de baan, zodat u zich snel thuis voelt. Wekelijks zijn er voordeellessen in groepsverband en speciale themalessen.
Golfvereniging Regthuys is de vereniging van alle vaste leden en organiseert veel leuke wedstrijden voor haar leden en hier is meer informatie over te vinden op Golfvereniging Regthuys
Daarnaast organiseren wij zelf ook regelmatig openbare wedstrijden voor alle golfers.

Regthuys doet alles net even anders dan gebruikelijk en is daarom een onderscheidende golfbaan. De moeite waard om eens te bezoeken wanneer u gaat golfen in Noord-Holland! De golfbaan is centraal gelegen in Noord-Holland in het mooie Westfriesland. Westfriesland wordt omringd door de Westfriese omringdijk en deze is rondom de baan te zien.
golfbaan

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd