Golfleraren

Onze golfleraren zijn:

Randy Taylor
Randy Taylor geeft les op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag.

“Ik heb het voorrecht gehad om -op professioneel niveau- drie verschillende sporten te mogen ervaren; ijshockey, honkbal en golf. Daarbij moet ik eerlijk bekennen dat mijn grote passie bij golf ligt. Het spel heeft mij heel veel plezier opgeleverd, maar het overbrengen van mijn passie heeft mij altijd nóg meer voldoening gebracht. Een ander plezier zien hebben -en successen zien boeken- in het golfspel geeft mij enorm veel energie.”

Jeroen Harpenau
Jeroen Harpenau is voormalig eigenaar van Indoor Golf & Partycentrum Heerhugowaard en is sinds 2011 verbonden aan Golfschool Regthuys. Jeroen heeft in 2008 de opleiding Assistent Golfprofessional afgerond en is sinds 2009 KSS-gecertificeerd Golf Teaching Professional.

“Als ondernemer en lid van de WGTF (World Golf Teaching Federation) ben ik al jarenlang een enthousiast golfleraar en speler. Het golfspel biedt een ultieme combinatie tussen spel, ontspanning en netwerken… en dat in een vaak prachtige omgeving. Bovendien is golf een sport die uitstekend door jong en oud beoefend kan worden. Ieder op zijn/haar eigen niveau!”

Jaap Kamping
Even voorstellen: mijn naam is Jaap Kamping. Ik ben Master golf teaching professional en heb een extra specialisatie in short game.
Mijn sport achtergrond is voetbal op interregionaal hoofdklasse niveau. Daarnaast heb ik enige jaren tennisles gegeven en is sinds 1999 golf mijn grote passie.

“Golf is no way of life, it is life!”

 

 

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd