Feest- & trouwlocatie

Verjaardag, huwelijksfeest, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Regthuys biedt u een unieke en sfeervolle locatie, centraal gelegen en met voldoende parkeergelegenheid. Hieronder staan enkele voorbeelden van arrangementen voor feesten. Een arrangement geheel naar eigen wens? Natuurlijk, geen probleem! We maken graag een persoonlijke offerte voor u.

Welke extra’s hebben wij u te bieden?
– geen zaalhuur
– gratis gezellige aankleding en kaarsverlichting
– gratis geluidsinstallatie en feestverlichting
– groot terras en flexibel interieur
– ruime parkeergelegenheid

 

Feest arrangement ‘Compleet’. Inclusief dranken en hapjes.
Kosten: € 27,50 p.p.* (min. 55 personen)

– 4-uurs drankenarrangement (bijvoorbeeld van 21:00 tot 01:00 uur)
Drank op basis van de “Hollandse bar”: bier, wijn, vruchtensap, frisdrank, port, sherry, vermout, jonge-/oude jenever, korenwijn, koffie en thee

– afwisselend warme en koude hapjes gedurende de hele avond
– tafels voorzien van diverse schaaltjes met nootjes

Zoals gezegd is het ook mogelijk om geheel naar eigen wens een feest samen te stellen. Dit kan bijv. in combinatie met een lunch, diner of barbecue en onder begeleiding van live- of achtergrondmuziek. Drank kunnen wij ook op basis van nacalculatie in rekening brengen. Interesse in onze feestlocatie en/of volledig verzorgde arrangementen? Natuurlijk tonen wij u graag onze locatie en spreken we, onder het genot van een drankje, alle wensen en mogelijkheden met u door.
Vanaf het moment van de offerte heeft u bij ons slechts 1 contactpersoon. Hij/zij is ook aanwezig op de feestdag zelf; makkelijk én vertrouwd.

* Het standaard drankarrangement (4 uur) kost slechts € 23,50 p.p. (zonder hapjes). Het kan ook op nacalculatie, wat meestal voordeliger uit komt.

 

Aangeklede borrel (3 uur): vanaf € 22,50 p.p. (min. 20 pers.)

– onbeperkt drankjes (binnenlands gedestilleerd)
– tafels voorzien van schaaltjes met diverse nootjes
– bittergarnituur warm en koud

Meer weten? Bel 0224 – 540216 of mail naar contact@regthuysgolf.nl.