Handicapregistratie

Baanpermissie/handicaptest
Golft u al jaren, maar u heeft nog geen handicap of baanpermissie? In overleg met de golfschool kunt u, tijdens een speelronde, kosteloos worden beoordeeld op uw golfkwaliteiten. Haalt u tenminste 18 punten én voldoet u aan de etiquette? Dan behaalt u uw baanpermissie. U kunt daarnaast ook via een theorie-avond uw handicap behalen en als volwaardig golfer genieten van het golfspel. Indien u nog niet voldoet aan de eisen, dan kan de golfschool u helpen om de laatste stap te zetten.

In samenwerking met Golfvereniging Regthuys verzorgen wij ook uw handicap- en/of GVB-registratie. Hierbij zijn twee mogelijkheden; Regthuys Clublid of Verenigingslid.

Regthuys Clublid
Regthuys kan uw GVB-, handicapregistratie of golfpaspoort verzorgen voor slechts € 53,50 per jaar. U hoeft dan geen bijdrage meer te betalen aan uw huidige aanbieder zoals bijv. NGF, ANWB, Stichting Golfsport of Clubgolf. Wij verzorgen de handicapregistratie én regelen uw pasje. U kunt dan eenvoudig, via onze computer, website of de app, uw handicap en speelrondes registreren. Daarnaast krijgt u een gratis ballenkaart, 2 opfrislessen van onze golfschool en diverse andere kortingen.

Verenigingslid
Wanneer u onbeperkt speelrecht heeft, mag u lid worden van de Vereniging en deelnemen aan al haar leuke wedstrijden. De kosten hiervoor bedragen € 70 per jaar. U kunt dan aan alle instuif- en clubwedstrijden meedoen. De Vereniging behartigt tevens al uw belangen bij de club.

Bij de receptie kunt u hierover natuurlijk altijd meer informatie krijgen.

Opzeggen
Opzeggen van het Regthuys Clublidmaatschap of het Verenigings lidmaatschap kan tot uiterlijk 1 november. Daarna wordt het met een jaar verlengd i.v.m. aanmelding bij de NGF.

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd