Lid worden

 

Wilt u Regthuys leren kennen? Kom gerust eens langs en ontdek of onze golfbaan bij u past. Wij zijn sterk in het verbinden van golfers en nemen u graag mee voor een introductie op de baan. Speel ook een keer mee met onze vereniging! Zij hebben tweewekelijks een instuif waar u vrijblijvend een keer aan kunt deelnemen.

Onderstaande kan wellicht interessant voor u zijn, als u regelmatig bij ons speelt. Anders is een tienrittenkaart ook een goede optie.

Lidmaatschap zonder participatie

Nieuw: Onbeperkt spelen voor 1, 2, 3 of 4 maanden
U kunt nu ook onbeperkt spelen en dagelijks genieten van alle holes voor:
– 1 maand € 160
– 2 maanden € 290
– 3 maanden € 390
– 4 maanden € 480

Vrije golferspakket
2 of 3 keer per maand golfen op de wedstrijdlus vanaf € 37,50 per maand. Minimaal voor de duur van 3 maanden en opzegbaar na 1 maand.

Jaarkaart zonder participatie
Nieuw testperiode: 4 maanden onbeperkt golfen voor € 92,50 per maand. Daarna de mogelijkheid om met 8 maanden te verlengen voor een bedrag van € 72,50 per maand. Aansluitend zal het gebruikelijke tarief van € 92,50 per maand worden berekend en is er een opzegtermijn van 2 maanden.
Indien men het afgelopen jaar al onbeperkt speelrecht heeft gehad, gelden de bovenstaande voorwaarden niet en kan er alleen onbeperkt speelrecht afgenomen worden voor € 92,50 per maand met een minimum van 12 maanden.

Zakelijk Lidmaatschap zonder participatie
Sponsorpakket
Een sponsorpakket zonder participatie is er al vanaf € 1.250 per jaar (excl. 21% BTW). Dit is inclusief 35 greenfees (9-holes), Businessclub lidmaatschap en naamsvermelding op het bedrijvenbord in ons clubhuis én op onze website.
Neem voor meer informatie over onze zakelijke lidmaatschappen gerust contact op met Elise Tersteeg: elise@regthuysgolf.nl. Zij vertelt u graag meer.

Jeugdpakket
Voor jeugd (t/m 17 jaar) hebben we diverse mogelijkheden, ook in combinatie met golflessen. Volg je bij ons golflessen en is tenminste één van je ouders onbeperkt lid? Dan mag je GRATIS gebruik maken van de par 3-lus én van de wedstrijdbaan! Volg je lessen maar zijn je ouders geen lid? Dan betaal je hiervoor € 100 per jaar. Als je géén lessen volgt betaal je € 150. Je kunt overigens niet zelf de wedstrijdholes boeken, dat dient één van je ouders te doen. Vanaf 18 jaar is er een studentenpakket voor slechts € 35 per maand. Vanaf dat moment mag je ook zelf je boekingen regelen.

Lidmaatschap met participatie
Member pakket
Participatie in de baan van € 3.250 (geen btw) die de verplichting geeft tot jaarlijkse afname van een voordelige jaarkaart ad. € 915 (incl. 6% btw) (voor 2016 met jaarlijkse inflatiecorrectie). Deze worden niet meer uitgegeven, maar er zijn Members die hun pakket aanbieden via de negatieve wachtlijst. De baan neemt geen pakketten terug. Ze zijn vrij op naam verhandelbaar en de prijs is individueel met de koper overeen te komen.

Founderpakket
Particulier of zakelijk pakket waarbij na eenmalige storting nooit meer jaarlijkse kosten voor jaarkaart of greenfees hoeven te worden betaald. De Founder ontvangt per founderpakket jaarlijks 1 onbeperkt speelrecht of 70 greenfees voor 9 holes. Deze zijn alleen geldig in het betreffende jaar en alleen te boeken door de speelgerechtigde persoon die gekoppeld is aan het founderpakket. Er kunnen door de Founder geen vouchers worden uitgegeven en de greenfees mogen niet worden door verkocht.
Het founderpakket wordt niet meer door de baan uit gegeven, maar er zijn wel enkele founders die tegen een goede prijs hun pakket wellicht willen door verkopen. De baan neemt geen pakketten terug.

Boekingsregels evenementen
Voor het organiseren van evenementen hebben wij een aantal vaste boekingsregels:
Boekingsregels evenementen leden:
– Leden kunnen tot 16 personen als groep boeken via de receptie.
– Indien er voor meer dan 16 personen iets georganiseerd wordt, moet dit in overleg met de baan. Inboeken mag dan ook niet zelf en het kan alleen bij goedkeuring van Regthuys. Dit in verband met andere evenementen en afstemming met de horeca.
– Bij leden die een evenement organiseren voor meer dan 16 personen is de vaste regel dat er minimaal 40% van de deelnemers betalende greenfeespeler moet zijn.
– Voor de evenementen van Vereniging Regthuys gelden deze regels niet.

Boekingsregels evenementen voor founders zijn:
– Op een founderpakket mogen alleen de foundergebruikers boeken.
– Een founder mag in het hoogseizoen (maart t/m oktober) niet meer dan 8 personen per dag op de wildcard laten spelen. Bij grotere groepen mag in het hoogseizoen maximaal 50% worden ingezet met de wildcard greenfees. De overige 50% aan greenfees wordt in rekening gebracht.
– in de overige maanden mogen maximaal 20 greenfees voor 9 holes worden ingezet op 1 dag.
– een founder mag geen greenfees ter beschikking stellen voor een evenement dat door iemand anders wordt georganiseerd.
– een founder mag niet met andere founders een evenement organiseren en hier gezamenlijk greenfees voor inzetten. Wel indien het gezamenlijk niet boven de 20 greenfees voor 9 holes uitkomt.

Boekingsregels evenementen sponsorpakket zijn:
– Men kan met een sponsorpakket een evenement organiseren, maar mag op 1 dag hier niet meer dan 20 greenfees 9 holes / 10 x 18 holes voor inzetten. Daarboven worden de greenfees door berekend.
– Ook als men met meerdere houders van sponsorpakketten of een founder een evenement organiseert mogen er maximaal 50 greenfees 9 holes / 25 x 18 holes worden ingezet. Daarboven worden de greenfees doorberekend.
– Bij het boeken van een evenement moet bij boeken direct aangegeven worden dat er gebruik gemaakt wordt van de greenfees. Anders worden de greenfees in rekening gebracht.

Opzegging pakketten
Opzeggingen van bovenstaande pakketten dient schriftelijk of per email te gebeuren. Bij de vrije golferspakketten en jaarkaarten staat de opzegtermijn op de achterkant van het inschrijfformulier. Bij het Memberpakket gelden de algemene voorwaarden voor Members en Founders uit 2005. Enige wijziging hierop is de opzegtermijn. Er was namelijk een jaarlijkse verplichting tot afname van een jaarkaart, zonder opzegging. Door de nieuwe wetgeving is dit tegenwoordig niet meer toegestaan en hebben wij in overleg met de Vereniging besloten om een opzegtermijn te hanteren van 2 maanden voor het nieuwe kalenderjaar. Dus voor 1 november.
Het Regthuys clublidmaatschap kan ook tot uiterlijk 1 november worden opgezegd. Daarna wordt de registratie bij de NGF al in gang gezet.

Voor een persoonlijke toelichting m.b.t. lidmaatschappen kunt u contact opnemen met Jeroen Botman via jeroen@regthuysgolf.nl of 0622270101.
Mocht u vragen hebben dan kunt u deze ook altijd bij ons op de baan stellen.

2014-08-24 't Regthuys-2 (1)

Formulieren lid worden

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd