Lid worden

Wilt u Regthuys leren kennen? Kom gerust eens langs en ontdek onze golfbaan. Wij zijn sterk in het verbinden van golfers en staan bekend om onze gastvrijheid en gezellige leden. Speel ook een keer mee met onze vereniging! Zij heeft tweewekelijks een instuif waar u  vrijblijvend een keer aan mee kan doen.

Onderstaande kan interessant voor u zijn, als u regelmatig bij ons speelt. Anders is een tienrittenkaart ook een goede optie.

Lidmaatschap zonder participatie

Nieuw: Winterlidmaatschap
Onbeperkt golfen van 15 november tot en met 15 maart voor slechts € 295.
Dit is een leuke manier om kennis te maken met een onbeperkt speelrecht.

Nieuw: Onbeperkt spelen voor 1, 2, 3 of 4 maanden
U kunt nu onbeperkt spelen en genieten van alle holes voor:
– 1 maand € 160
– 2 maanden € 290
– 3 maanden € 390
– 4 maanden € 480

Vrije golfspelers pakket
2 of 3 keer per maand golfen op de wedstrijdlus vanaf € 37,50 per maand. Minimaal voor de duur van 3 maanden en opzegbaar na 1 maand.

Jaarkaart zonder participatie
Nieuw testperiode: 4 maanden onbeperkt golfen voor € 92,50 per maand. Indien men niet in de derde maand opzegt zal het pakket met 8 maanden verlengd worden voor een bedrag van € 72,50 per maand. Aansluitend zal het gebruikelijke tarief van € 92,50 per maand worden berekend en is er een opzegtermijn van 2 maanden.
Indien men het afgelopen jaar al onbeperkt speelrecht heeft gehad, gelden de bovenstaande voorwaarden niet en kan er alleen onbeperkt speelrecht afgenomen worden voor € 92,50 per maand met een minimum van 12 maanden.

Zakelijk Lidmaatschap zonder participatie
Sponsorpakket
Een sponsorpakket zonder participatie is er al vanaf € 1.295 per jaar (excl. 21% BTW). Dit is inclusief 35 greenfees (9-holes), Businessclub lidmaatschap en naamsvermelding op het bedrijvenbord in onze clubhuis én op onze website. Wij bieden maatwerk dat aansluit bij uw wensen.
Neem contact op met Elise Tersteeg: elise@regthuysgolf.nl. Zij vertelt u graag meer.

Jeugdpakket
Voor jeugd (t / m 17 jaar) hebben we diverse mogelijkheden, ook in combinatie met golflessen. Volg je bij ons golflessen en is één van je ouders lid? Dan mag je GRATIS gebruik maken van de par 3-lus én van de wedstrijdbaan! Volg je lessen maar zijn je ouders geen lid? Dan betaal je hiervoor € 100 per jaar. Als je geen lessen meer volgt, betaal je € 150. Je mag niet zelf de wedstrijdholes boeken, dat moet één van je ouders doen. Vanaf 18 tot en met 25 jaar is er een  jongeren jaarkaart  voor slechts € 35,00 per maand en vanaf 26 tot en met 30 jaar voor slechts € 46,25 per maand. Vanaf dat moment mag je ook zelf je boekingen regelen.

Lidmaatschap met participatie
Memberpakket
Inleg van € 3.250 (geen btw) en jaarlijks een jaarkaart voor € 915 (inclusief 6% btw). Dit pakket wordt niet meer uitgegeven, maar er zijn leden die hun pakket aanbieden via de positieve wachtlijst. De baan haalt geen pakketten terug. Ze zijn vrij op naam verhandelbaar en de prijs is individueel.

Founderpakket
Particulier of zakelijk pakket. De Founder kan kiezen uit 1 jaar onbeperkt speelrecht of 70 greenfees voor 9 holes. Er is alleen een jaar tussen de speelgerechtigde persoon die gebonden is aan het oprichterspakket. Er kan door de Founder geen vouchers worden uitgegeven en de greenfees mogen niet worden door verkocht.
Het founderpakket wordt niet meer uitgegeven, maar er zijn wel enkele founders die bij een goede prijs hun pakket graag willen verkopen. De baan neemt geen pakketten terug.

Boekingsregels evenementen
Voor het organiseren van evenementen hebben wij een aantal vaste boekingsregels:

Boekingsregels evenementen leden:
– Leden kunnen tot 16 personen als groep boeken via de receptie.
– Indien er voor meer dan 16 personen iets geboekt dient te worden, moet dit in overleg met de baan. Inboeken mag dan ook niet zelf en het kan alleen bij goedkeuring van Regthuys. Dit in verband met andere evenementen en afstemming met de horeca.
– Voor leden die een evenement organiseren voor meer dan 16 personen dient 40% van de deelnemers betalende greenfeespeler te zijn.
– Voor de evenementen van Vereniging Regthuys gelden deze regels niet.

Boekingsregels evenementen voor founders zijn:
– Op een founderpakket kunnen alleen de foundergebruikers boeken.
– Een founder mag in het hoogseizoen (maart t / m oktober) niet meer dan 8 personen per dag op de wildcard laten spelen. Bij grotere groepen mag in het hoogseizoen maximaal 50% worden ingezet met de wildcard greenfees.
– in de overige maanden kunnen maximaal 20 greenfees voor 9 holes worden ingezet op 1 dag.
– een founder mag geen greenfees ter beschikking stellen voor een evenement dat door iemand anders wordt georganiseerd.
– een founder mag niet met andere founders een evenement organiseren en hier gezamenlijke greenfees voor inzetten. Tenzij het niet boven de 20 greenfees voor 9 holes uitkomt.

Boekingsregels evenementen voor sponsorpakket zijn:
– Men kan een evenement organiseren, maar mag op 1 dag niet meer dan 20 greenfees 9 holes / 10 x 18 holes voor inzetten. Daarboven worden de greenfees door berekend.
– Als men met meerdere houders van sponsorpakketten een evenement organiseert kunnen er maximaal 50 greenfees 9 holes / 25 x 18 holes worden hulpprogramma. Daarboven worden de greenfees doorberekend.
– Bij het boeken van een evenement moet bij boeken direct worden vermeld dat er gebruik wordt gemaakt van de greenfees. Anders worden de greenfees in rekening brengen.

Opzegging pakketten
Opzeggingen van pakketten dient schriftelijk per e-mail te gebeuren. Bij vrije golferspakketten en jaarkaarten staat de opzegtermijn op de achterkant van het inschrijfformulier. Bij het memberpakket gelden de algemene voorwaarden voor members en founders uit 2005. Enige wijziging hierop is de opzegtermijn. Door de nieuwe wetgeving is dat 2 maanden voor het nieuwe kalenderjaar. Dus voor 1 november.
Het Regthuys clublidmaatschap kan ook tot uiterlijk 1 november worden opgezegd. Nader wordt de registratie bij de NGF al in gang gezet.
Regthuys kan zelf ook het lidmaatschap stopzetten met een opzegtermijn van 2 maanden. Dit kan bij onenigheid tussen Regthuys en het lid of indien het lid activiteiten onderneemt die negatief zijn voor de exploitatie van de golfbaan en hier na herhaaldelijk verzoek niet mee stopt.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Jeroen Botman via jeroen@regthuysgolf.nl of 0622270101.

2014-08-24 't Regthuys-2 (1)

Formulieren lid worden

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd