Tarieven

Greenfees
Op deze pagina vindt u een overzicht van onze vriendelijke tarieven, de prijzen van de beschikbare rittenkaarten én de tarieven in de daluren. Wordt uw ronde overigens verpest door slecht weer, dan kunt u (binnen 2 maanden) een nieuwe ronde lopen. U ontvangt hiervoor een GRATIS voucher.
Lees meer »

Lidmaatschappen
Wilt u (ook) lid worden van Golfbaan Regthuys?
Wij hebben voor iedere golfer de juiste mogelijkheid!
Lees meer »

Handicapregistratie
Regthuys verzorgt graag uw NGF- en/of handicapregistratie. Dit doen wij al vanaf slechts € 53,50 per jaar. Bovendien ontvangt u dan ook nog een gratis ballenkaart, 2 opfrislessen en diverse kortingen.
Lees meer »

NHGolft.nl
NHgolft.nl is een samenwerking tussen de volgende banen: de Vlietlanden, de Heemskerkse, Spaarnwoude, Ooghduyne, Sluispolder, Heiloo, de Zaanse, Dirkshorn, Spierdijk, Westwoud en Kavel II. Als lid van Regthuys (onbeperkt speelrecht) ontvangt u een flinke korting op de greenfee bij deze aangesloten banen.
Lees meer »

Verras je gast
Regthuys staat er om bekend haar gasten lekker te verwennen. Wij brengen daarom dagelijks (en uiteraard kosteloos) iets lekkers rond in de baan. Hieronder een voorbeeld.

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd