Verslag wedstrijden


Verslag prijs winnaars Duo toernooi 19 nov 2017  sponsor golfhotel-Berghof

Duo toernooi 7-10-18
60 deelnemers hadden zich aangemeld voor deze prachtige zondag. Iedereen had er weer zin om samen met z’n duo goed te scoren, dat moet toch lukken met dit mooie weer. Onderweg kregen ze nog heerlijke watermeloen en chocoladesnoepje. Deze keer hadden we prijzen gesponsord door bistro de ouwe helling, een dinerbon t.w.v. 50 euro dus prachtige prijzen weer te winnen! Het duo Cor de Graaf en Dirk verweij wist met 19 punten de wedstrijd te winnen!

uitslagen_lijst duo toernooi 71018

Beginnerstoernooi 7-10-18
Een prachtige ochtend, weinig wind & op komende zon. 28 Beginnende golfers hebben zich opgegeven. De meeste met gezonde wedstrijdspanning en een klein beetje zenuwachtig gingen om 10 uur van start  op de par 3. Onze golfleraar Jaap Kamping reed op de bobbike rond om vragen te kunnen beantwoorden en enkele speltips te geven. na 9 holes konden we heerlijk op het terras genieten en de prijzen uitreiken!

uitslagen_beginnerstoernooi 71018

Koning Winter & Duo Toernooi (paasweekend)
Het was een gezellig toernooi weekend bij ons op de baan, een mooie start van het golfseizoen! Zaterdag de afsluiting van het winterseizoen met een slottoernooi van de winteractie. In heerlijke weersomstandigheden speelden de deelnemers een ronde op de par 3 baan. Zondag was er weer een duo toernooi. Hier werd zelfs live verslag van gedaan op Radio Noord-Holland. De vele duo’s werden dus op de voet gevolgd en speelden om een mooie hoofdprijs van Hotel Berghof. Alle deelnemers bedankt voor het meedoen en tot snel weer bij ons op de baan!


Beginnerstoernooi 18-2-2018
Wat een mooie opkomst was er vandaag op het beginnerstoernooi! Bijna 30 deelnemers gingen de uitdaging aan om in een gezellige sfeer een toernooi te spelen. Door de nachtvorst liet de start even op zich wachten. Maar na de ingelaste chocolademelk met slagroom break werd er in shotgun vorm op de par 3 baan gestart. Er werden mooie scores genoteerd. De winnaar, Michel van Gennip, kwam met slechts 32 slagen van de baan af. Naast een prijs voor de winnaar waren er nog veel meer prijswinnaars! Het was weer een zeer gezellig toernooi, alle deelnemers bedankt en tot snel op de baan!

Regthuys festival!!
Wat een feest was het dit weekend met de kam(pioenen) wedstrijd, duo-toernooi en beginnerswedstrijd. Zeker in combinatie met barbecue en DJ op het terras. Wij hebben genoten!


Duo- en Beginners toernooi 

Vandaag (Zaterdag 13 mei) organiseerden wij het Beginners- en Duo toernooi. Ondanks een flinke bui voorafgaand aan de start wisten de deelnemers aan de toernooien het aardig droog te houden. Onder begeleiding van Golfpro Jeroen Harpenau speelden de deelnemers in een gezellige en informele sfeer 9 holes. Na afloop werden de kaarten geteld en de prijzen verdeeld. In de middag vond het DUO toernooi plaats op de Tulpenlus. In de spelvorm Texas Scramble hadden de DUO’s elkaar nodig om mooie scores te kunnen noteren. Uiteindelijk bleek het DUO Jaap en Corrie Tukker het sterkste van alle deelnemers.
foto beginnerstoernooi IMG-20170513-WA0014


Beginnerstoernooi par 3 baan

Op zaterdag 25 maart organiseerden wij het regelmatig terugkerende beginnerstoernooi. Onder nagenoeg perfecte omstandigheden speelden de 21 enthousiaste deelnemers 9 holes via een shotgun start. Onze pro Jeroen Harpenau liep van groep naar groep om iedereen van waardevolle tips te voorzien. De leerzame en leuke middag werd afgesloten met een welverdiende borrel en de winnaars mochten uiteraard op de foto.
IMG_4577

Teamcup 2016/2017

Zaterdag 25 en zondag 26 maart zijn de finales gespeeld. In de 9-holes poule speelden Tee-Rific en De Drivers voor de winst onder prima omstandigheden. Wij feliciteren De Drivers met hun overwinning en daarmee zijn zij kampioen Teamcup 2016/2017. Tee-Rific, gefeliciteerd met een mooie 2e plek.

Bij de 18-holes teams ging de finale zondag tussen Green Submarine en De Oude Stokken. Met een glansrijke overwinning eiste Green Submarine de titel kampioen Teamcup 2016/2017 voor zich op. Van harte gefeliciteerd!

We willen in ieder geval alle deelnemers hartelijk danken voor hun gezelligheid op de wedstrijddagen. Tot volgend jaar?!

IMG_4594 IMG_4563

 

Afsluiting avondje Regthuys
Na een heerlijke zomer met 16 gezellige vrijdag avond wedstrijden was zondag 2 oktober de officiële afsluiting. Een wedstrijd over 18 holes met 40 deelnemers. Na een prachtige zomer met weinig regen viel helaas deze wedstrijd behoorlijk in het water. Maar alle deelnemers waren vastberaden en gingen van start, heel dapper!
Bij de dames was het spannend in de top maar Marcia Bosch scoorde maar liefst 41 punten en heeft daarmee gewonnen. Bij de heren in de hoge categorie heeft Jos Bakker met 1 punt verschil gewonnen en in de lage categorie wist Jan Koopman met z’n hoge dagscore van 37 punten te winnen in deze categorie. Vanaf 28 april 2017 starten wij weer met de gezellige vrijdagavond wedstrijden!

Duo toernooi 11 september
40 Duo’s speelden mee met het altijd gezellig duo toernooi. De spelvorm texas scramble zorgde ervoor dat de teams een hoop keuzes moesten maken met elkaar. Zowel op de tulpenlus als op de dijklus waren er veel winnaars!
20160911_181505

Beginnerstoernooi 11 september
Een echt beginnerstoernooi, startende golfers met slechts enkele golfuren in de armen gingen de uitdaging met elkaar aan. Gezellig met andere golfers en olv onze golfleraar Jeroen Harpenau 9 holes op de par 3 baan. Het was supergezellig, lekker weer en erg leuk om andere beginnende golfers te ontmoeten aldus enkele deelnemers.
IMG-20160911-WA0004

Westfriesch Open
Zondag 21 augustus waren 120 deelnemers op onze baan te vinden voor de vijfde editie van het Westfriesch Open. Ondanks de, soms stevige, regenbuien kunnen we met tevredenheid terugkijken op deze dag. De strokeplay wedstrijd werd met 74 slagen (+3) gewonnen door Gregory Bolten. Hij had daarmee 3 slagen voorsprong op Gerard Schouten en Jan Kunst, die beiden op de tweede plek eindigden. De wedstrijd met handicapverrekening tussen 19,1-30 werd met 38 punten gewonnen door Dimitri van Rath. Het podium werd gecompleteerd met Freek Poldervaart op de tweede plek en Hans Middelbeek op de derde plek. Wij danken de sponsoren en deelnemers voor het mede mogelijk maken van deze mooie dag. Tot volgend jaar!

Ladies Day
Zondag 14 augustus vond een prachtige editie van onze Ladies Day plaats. De bijna 40 dames konden geld inzamelen voor de Hartstichting door middel van het kopen van onder andere Mulligans, Granaten en andere hulpmiddelen om de score te verbeteren. Het was heerlijk weer om te golfen de Spaanse invloeden, lekkere hapjes en leuke prijzen maakten deze dag compleet. Uiteindelijk werd er een bedrag van €500 opgehaald. Dames, bedankt!

20160814_174630

Regthuys Duo toernooi 17-7-2016
Het was een fantastische golfdag met 36 duo’s die 9 holes golfden in Texas Scramble vorm. Schitterend weer en gezellige deelnemers maakten deze zondagmiddag tot een groot succes. Veel duo’s vinden deze spelvorm erg leuk omdat je het echt samen speelt en elkaar goed kunt aanvullen. Door het prachtige weer was er een gezellige nazit op het terras met een spectaculaire prijsuitreiking. De uitslag kunt u op de pagina ‘uitslag wedstrijden’ vinden. Dit jaar organiseren wij zeker nog een duo toernooi en nog een aantal andere wedstrijden dus blijf goed op de hoogte via de email.

Harpie Toppers in Belek.
Als echte nachtbrakers vertrokken de Harpie Toppers o.l.v. Jeroen Harpenau op donderdagmorgen vroeg richting Schiphol. Corendon bracht ze vervolgens naar het golfmekka Belek voor een heerlijke all inclusive golfvakantie. Het motto was: alles kan, niets moet, ontspanning door inspanning. Jeroen had een programma gemaakt waarin ieder aan zijn of haar trekken kon komen. Lessen, spelen in de baan met een speciale opdracht, spelen bij kunstlicht, een wedstrijdje op een 130 meter lange putting green, een vrije dag, kortom er zat van alles in. Alleen het weer zou roet in het eten kunnen gooien, maar dat was zeker niet het geval. Een hele week stralend mooi weer, geen wolkje aan de lucht en temperaturen van boven de 20 graden. De korte broeken en polo’s kwamen massaal uit de koffers. Een trui of vest was pas in de avonduren noodzakelijk voor het geval we naar buiten wilden. Meteen na aankomstwaren er al weer een paar fanatiekelingen die nog even 9 holes gingen lopen op de Dunes. Baan verkennen noemden ze dat. Ging nog net voor het donker werd. De meesten installeerden zich op de kamer om de vermoeienissen van de reis van zich af te schudden. ’s Avonds dineren in het grote nieuwe hotel, een beetje over de top misschien. Maar wat wil je als er ruimte is voor een conferentie voor 4000 personen. De volgende dagen toch maar gebruik gemaakt van het intiemere kleinere hotel, waar we ook onze kamers hadden. Prachtig uitzicht op de golfbaan voor diegenen die een kamer aan de voorkant hadden, maar ook aan de andere kant was het uitzicht niet verkeerd.

Richard Moser was met een netto score van 155 de uiteindelijke winnaar, op de voet gevolgd door Wim Heddes (162) en Marry Barsingerhorn (165). De “prijsuitreiking” vond uiteraard weer plaats onder het genot van een heerlijke, wel verdiende borrel. Ter afsluiting speelden we op woensdag “in het donker” op Carya. Om kwart over vier ging de eerste flight van start, om kwart voor zes werden de lichten ontstoken. Een zeer aparte ervaring om op deze baan zowel bij daglicht als met kunstlicht te spelen. Schaduwen kwamen van alle kanten en het werd moeilijker om de glooiing van de green goed in te schatten. Ook bij de laatste hole was het niet eens echt nodig om een truitje aan te trekken. Windstil en een prima temperatuur zorgden voor een heerlijke afsluiting van een fantastische week met een super leuke groep. Helaas had Corendon de terugreis ook weer op schema geregeld. Er zat donderdagochtend niets anders op dan om 10 uur per bus naar het vliegveld te vertrekken. Rond half zes arriveerden we op Regthuys, waar we werden opgewacht door een eenpersoons ontvangstcomité (Cora). Moe, maar voldaan keerden allen huiswaarts…..
harpie toppers

Duo Toernooi 2 april
Afgelopen zaterdag was er weer een duo toernooi. Met totaal 68 deelnemers was het een zeer geslaagde wedstrijd. Vanwege de vele deelnemers hebben wij de wedstrijd gesplitst op de Dijklus en Tulpenlus. Deze zijn niet te vergelijken dus kwam er een grote prijs uitreiking met vele winnaars! Het duo Quincy en Jan Hofsink werd 1e op de tulpenlus Evert van Buuringen en Eric Brands werden 1e op de Dijklus.Zei waren helaas al weg voor de prijs uitreiking waardoor de plaatsen werden opgeschoven hierdoor werden Swier Strobos en Rinke Veld 1e. De longestdrive werd op de Dijklus door Bas Hartog en Michelle Schaper geslagen de Neary door Jose Reurslag. Op de Tulpenlus werd de longestdrive door Roald Zoet en Lisette Mulder geslagen de Neary Tycho Herrijgers. Met een gezellige nazit was het een zeer geslaagde dag. Binnekort organiseren wij weer een duo wedstrijd houd onze agenda in de gaten!

duo toernooi 2 april

Wintertoernooi snert editie
Door een lichte nachtvorst moest de wedstrijd helaas verzet worden naar de middag.  Gelukkig konden 19 van de 25 deelnemers nog mee doen met dit gezellige toernooi op de par 3 baan. In de wedstrijd hadden wij een neary op hole 4 gezet. Deze werd geslagen door Margreet Smit. Zij was goed op dreef want wist ook de 1e plaats te halen bij de dames. Bij de heren werd Johnny Bisschop 1e met maar liefst 32 slagen. Bij terugkomst was er voor iedereen een heerlijke kop snert met roggebrood en katenspek.
20160306_125342

Wedstrijdverslag Teamcupwedstrijd The Stars – team de Rie

Al enkele jaren doen we (The Stars) als team mee met de teamcupwedstrijden georganiseerd door golfbaan Regthuys. Een leuke invulling van de dag in de winterperiode waarbij het geluk extra gaat meespelen onder de vaak bizarre omstandigheden waaronder gespeeld wordt. Zondag 3 januari stond er weer een wedstrijd gepland. Vooraf hadden we dit zelfs niet kunnen dromen. Een troosteloze zondag waarbij je jezelf afvraagt. Waarom gaan we eigenlijk naar Regthuys? Om te golfen of om een survivaltocht te lopen. Nou leden we hebben weer een geweldige dag beleeft. Ernst en Leo speelde de eerste wedstrijd gelijk 21 – 21, spannend tot de laatste hole, waarbij team de Rie dacht dat zij de overwinning al in hun tas hadden. Lammert en Anja waren aan het vlammen en een afgetekende overwinning was het resultaat. Ook de matchplaywedstrijden verliepen top waardoor we uiteindelijk met 10 – 2 gewonnen hebben. Als je de einduitslag zo ziet, denk je misschien. Dat was “appeltje/eitje”, nou dat was het zeker niet. We bleven de zenuwen de baas tot de laatste hole. Dat het er serieus aan toe ging bleek wel uit de tijdsduur van het lopen van deze 18 holes. Bijna 6 uur. En wat hadden we mazzel met het weer. Natuurlijk, het was zwaar in de baan, maar het was praktisch de hele dag droog. Daarna nog ff mooi nagezeten met elkaar en team de Rie. Alles bij elkaar was het een geweldige dag (in het donker weg en met donker thuis). De tweede overwinning zit in de tas. De baan heeft het zwaar en het opteeen door de baan is zeker een goede bescherming van de baan. De ervaring leert dat in het voorjaar, als de baan weer een paar keer gemaaid is, weer prachtig groen is.
Een aantal banen in de omgeving zijn vaak tijdelijk dicht, gelukkig komt dit bij Regthuys zelden voor.
Zo blijven we “genieten” in de wintermaanden van het golfen en de gezelligheid op de golfbaan van Regthuys. We kijken uit naar de volgende teamcupwedstrijden waarbij het plezier en de gezelligheid voorop staat.

Met vriendelijke groet,

Ernst Wijnands
teamcaptain The Stars

Wintertoernooi kerst editie 27-12-2015

3e kerstdag is er door 31 golfers het eerste wintertoernooi op de par3 baan gegolfd. Om 10:00 uur werd met een shotgun gestart. Er stond veel wind maar dat maakte de golfers weinig uit. Omdat ervaren en beginnende golfers zich hadden opgegeven hebben we de wedstrijd in 2 categoriën gesplitst. In de betere categorie heeft Paul Zijlstra met 32 slagen gewonnen. In de hoge categorie heeft Michael van Houten met 37 slagen gewonnen.  De Neary op hole 4 en 8 werden geslagen door Michael van Houten en Jan Blankendaal. Bij binnenkomst hadden we voor alle golfers nog heerlijke gluhwein. Was een gezellige editie, zaterdag 30 januari is er weer een nieuw toernooi de snert editie!
20151227_095537

Afsluiting Avondje Regthuys 25-10-2015

Zondag 25 oktober werd de finale gespeeld van avondje Regthuys. Een leuke 18 holes wedstrijd voor iedere golfer met 46 deelnemers. Grote winnaars van de wedstrijd Richard Mooser en Paul Fokke beide met 43 Punten. De Longest drive werd door Lisette Mels en Richard Mooser geslagen. De neary werd gewonnen door Marian Willers en Pieter Los.

De vaste deelnemers van avondje regthuys maakte kans om overall winnaar te worden van dit seizoen.  De afsluiting wordt gestreden over 18 holes zodat alle kansen nog open liggen. Bij de Heren lage cat. werd Gerard Schouten 1e en in de hoge cat. Niels Goldewijk. Bij de dames lage cat. Lisette Mels en hoge cat. Mieke Zonnevylle. Het was weer een fantastische dag en ook wij hebben genoten. Vanaf 20 november starten wij met onze gezellige Middagje Regthuys. Meer informatie vind u later op onze site.

Duo Toernooi 10-10-2015
Het was een fantastische golfdag met 32 duo’s die 9 holes golfden in de texas scramblevorm. Schitterend weer en gezellige deelnemers maakten deze zaterdagmiddag tot een succes. 2 Duo’s eindigden met 23 stableford punten. Door de berekening van matchingcards eindigden Pieter Baltus en Bas Gaarman 1e en Rick en Dick van Diepen 2e. Daarna volgden 5 duo’s met 21 punten waar we ook de matchingcard formule op los lieten. Uiteindelijk werden Peter de Graaf en Jaap Kout 3e. Als extra competitie had onze golfpro Jeroen een Put circuit uitgezet die werd gewonnen door Wim Heddes.
winnaars duo 215

Beginnerstoernooi
Zaterdag 10-10 hebben wij weer het gezellige leerzame beginnerstoernooi georganiseerd. Met 24 enthousiatse deelnemers een gezellige ochtend. Onze golfleraar Jeroen Harepnau begeleide de golfers met lastige vragen en situaties.  Winnaars van dit toernooi Otto Zwart en Christina Dikkerboom.
winnaars beginners 10-2015

Ladies Day 4-7-2015
Na te zijn bijgekomen van een fantastische ladies day even een kort verslag!!
Zaterdag 4 juli hebben 55 deelneemsters hun slag geslagen voor Pink Ribbon.
Er werden waterballen, mulligans en granaten verkocht om je score te kunnen verbeteren en direct het goede doel te steunen.
Via Pink Ribbon NL hebben wij leuke, diverse producten ingekocht om te verkopen tijdens de dag.
Dit leverde het prachtige bedrag van €800 op, wat volledig ten goede komt aan Pink Ribbon. Alle deelneemsters bedankt voor de gulle inbreng en donaties!
Ook willen wij onze sponsors bedanken Citroën dealer Groenewoud van Kesteren
Jose’s schoonheidssalon en Röhnisch Sportswear voor leuke prijzen en dat allemaal voor dit goede doel!
regthuysGroep site

Regthuys 18 holes
Zaterdag was weer top! Enthousiaste deelnemers aan de NH-golft kwalificatie en Regthuys 18 holes wedstrijd.
Met een broodje kroket in de baan en saté na afloop.
Er werd goed gespeeld en aardig wat punten gemaakt door deelnemers van :
?#?GolfbaanSluispolder?, ?#?GolfbaanSpaarnwoude?, ?#?Golfbaandirkshorn?, ?#?GolfbaanRegthuys? en ?#?GolfbaanHeemskerk?
winnaars

Regthuys Duo toernooi zeer gezellig!
Zondag 4 juni was weer een gezellig duo toernooi met 26 duo’s.  Duo Rick van Diepen en Frank van der Ploeg waren het sterkst maar zoals op de foto zijn er veel deelnemers in de prijzen gevallen.
IMG-20150609-WA0001

Verslag deelnemer teamcup 2014-2015
Beste mensen,
Net bekomen van een geweldige dag golfen en nog nat achter de oren van een heerlijke douche, stromen de berichten binnen.
Bij zo’n wedstrijd gaat het “ergens” om. Wat dat “ergens” is zullen wij als amateurs nooit te weten komen. Dat kunnen we het beste vragen aan Joost Luiten. Deze weet het als geen ander.Vandaag stond de wedstrijd The Stars / de oude stokken op het programma. Vele keken er al weken naar uit. Op dinsdag op de instuif liet Simon van de Stok even zien waar de oude stokken toe in staat zijn. Ook de rest van de week schijnt het oude stokken team volop op de baan gespot te zijn. Vandaag was het zo ver. Na een nauwkeurige indeling gingen we van start met de 9 holes matchplay. Na 9 holes konden de Stars 2 punten noteren en de oude stokken 6. Er moest dus duidelijk uit een ander vaatje getapt worden. Bij de oude stokken werd een nieuwe speler ingevlogen.  De regels laten dit toe dus wij konden niets anders dan dit accepteren. De strijd in beiden flights was zeer spannend. Ernst met Leo tegen Simon en Cees werd uiteindelijk met 1 punt verschil beslist in het voordeel van The Stars. We konden dus nog gelijk komen. De flight zat direct achter ons, dus ff wachten. De laatste hole was bepalend. Zou het gelijk worden of gingen we net ten onder. Rienk en Lammert scoorde op de laatste hole tegen Ruud en Joop. zodat de stand gelijk was. Einduitslag zou dan 7-5 zijn voor de oude stokken. Dit werd tenminste zo uitgesproken bij de hole. Maar gingen we tellen. Simon ging gelijk de formulieren invullen en toen bleek opeens bij het tellen van de punten dat de Stars 1 punt meer hadden in de tweede flight. Gevolg zou zijn 6 – 6. Ruud was al met de kaart vertrokken, dus ja wat nu. Simon als een ware captain wilde het naadje van de kous weten. Ging op zoek naar Ruud en kon hem niet vinden. Uiteindelijk werd er van uit een ieders geheugen vastgesteld dat inderdaad de tweede flight gewonnen was door de Stars. Wedstrijdformulier werd getekend met een einduitslag van 6 –6. Een ieder kon hiermee leven. Alhoewel. Telefoon voor Rienk. Ruud aan de lijn. Simon en Cees waren inmiddels vertrokken. Ook Ruud had de uitslagen nogmaals naast elkaar gelegen en kwam toch echt op een gelijkspel uit in de tweede flight. Rienk erkende de vergissing. Kijk zo willen wij als The stars de punten natuurlijk niet binnen hengelen. Wij hebben het wedstrijdformulier aangepast in
7 – 5  voor de oude stokken. Het blijkt maar weer dat het uitwisselen van kaarten bij een stableford wedstrijd niet voor niets is. Een vergissing is snel gemaakt. Teamgenoten, we hebben de stijgende lijn te pakken en onze 1e overwinning komt steeds dichterbij. Oude stokken bedankt voor de gezellige en sportieve dag.

Groet, Ernst Wijnands
The Stars

3e Westfriesch Open groot succes
Het 3e Westfriesch Open, dat 31 augustus gespeeld werd bij Golf&Countryclub Regthuys in Winkel was een groot succes.
48 deelnemers deden mee aan de 18 holes strokeplay wedstrijd (zonder hcp-verrekening) tot handicap 18,2.
72 deelnemers met handicap 18,2 t/m 30 streden in de 18 holes stableford wedstrijd. De deelnemers kwamen uit heel Nederland. Hoofdsponsor van het toernooi is Momentum Capital.
In de strokeplay wedstrijd werd Nick Huijmans eerste met 72 slagen. De tweede prijs  was voor de heer L.Canjels met 74 slagen en derde werd Richard van den Berg met 77 slagen. De beste dame in dit overwegend uit heren bestaand veld, was Tineke Spruit die de 18 holes deed in 89 slagen.  De longest werd geslagen door Christine Woortman en Floris Diemel, de neary door Eef van der Brink. Zij ontvingen de Peter Middelbeek bokaal, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door Metaal Morfose. In de stableford wedstrijd werd Barney Boekhoff eerste met 43 punten. De tweede prijs was voor John Arkesteijn (39 pnt) en de derde prijs was voor Marcel Oden (37 pnt).  Angela Worm was de beste dame met 36 punten. De longest in deze wedstrijd was voor Paul Fokke en Carolien Visser. De neary voor Nicolien Treffers en Leo Munsterman.
Ook zij ontvingen de Peter Middelbeek bokaal.  Alle reischeques werden aangeboden door fairway golftravel uit Castricum. Ook Citroen garage Groenewoud van Kesteren uit schagen, Foto studio Vlaar/Paul Schipper & SOLO Womans wear uit Schagen leverde diverse prijzen.
Tijdens de wedstrijd kregen de deelnemers in de baan verschillende hapjes aangeboden.
De wedstrijd werd afgesloten met een satébuffet onder de swingende klanken van de Jazzband. Voldaan en tevreden gingen de deelnemers naar huis met een goody bag, gevuld met o.a. een Kroeb’s leverworst.
Volgend jaar het 4e Westfriesch Open.

Verslag Golfwedstrijd voor KIKA
Vrijdag 27 juni hebben wij op Regthuys gegolfd voor de stichting KIKA met het doel zo veel mogelijk geld intezamelen. We hadden een 9 holes wedstrijd waarbij  extra hulpmiddelen gekocht konden worden om beter te scoren Mulligans, waterballen en Granaten het geld ging direct naar KIKA. Met 32 deelnemers hadden we een gezellige wedstrijd met bij binnenkomst een BBQ. Om nog meer geld intezamelen hadden we een loterij waarbij ook iedereen gretig loten afnam. We hebben uiteindelijk een bedrag van € 1,250 euro binnengehaald voor KIKA en zijn hier ongelofelijk trots op!

Verslag extra prijs avondje regthuys:
Lisette Mels wint golfreis naar Oostenrijk (avondje Regthuys)

Avondje Regthuys is weer gestart in de maand mei, de eerste vijf weken stond er een extra prijs boven in de vorm van een week een appartement in Oostenrijk aangeboden door Marian en Jan vd Woude.
Er werd in alle categorieën fel gestreden het was Bob Franke die na drie rondes stijf aan kop stond en een overwinning wel zag zitten.
Toen hadden we een weekje rust en de beslissing viel de laatste dag 6 juni en het was Lisette die aan het langste eind trok en Bob met drie punten versloeg! Proficiat !!
Niet getreurd het appartement is ook te huur, Julie heeft nog wel wat flyers over waarin alle info staat vermeld.
En wie weet doen wij het volgend jaar nog een keer, het zijn zeer gezellige avonden en goed georganiseerd door het Regthuysteam.
Groet, Jan vd Woude

lisette mels winnares prijs avondjeregthuys

Verslag beginners toernooi 19 april
Vandaag 1e beginners toernooi van 2014 gespeeld, met 24 deelnemers en heerlijk weer een leuke wedstrijd! Winnaars Ed Jansen & birgit Koolen. 2e prijs Jan Bennink & Carla Louwe 3e prijs Geert Dekker & Monique Slikker. Neary stond op hole 1 waar Linda de Vries & John Bisschop er met de prijs vandoor gingen!
Het volgende beginnerstoernooi staat op 17-5-2014 gepland doet u ook mee?
beginners toernooi april 1.1

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd