Boekingsregels

Boekingsregels evenementen leden:
– Voor boekingen van starttijden bij meer dan 16 personen, moet altijd goedkeuring vanuit Regthuys worden gegeven. Dit in verband met andere evenementen en afstemming met de horeca. Deze boeking moet dan ook via de receptie gaan.
– Leden kunnen t/m 24 personen als groep starttijden boeken via de receptie vanaf 3 weken voor de datum. Dit is zonder reserveringskosten.
– Voor leden die een evenement organiseren voor meer dan 24 personen dient 40% van de deelnemers betalende greenfeespeler te zijn. Er zijn dan geen reserveringskosten.
– Indien leden bij een groepsboeking eerder dan 3 weken van te voren starttijden willen boeken, kan dat alleen bij groepen groter dan 16 personen. Er worden dan wel reserveringskosten in rekening gebracht, namelijk:
* boeken vanaf 5 weken vooraf: per persoon € 7,50 voor 9 holes en € 12,50 voor 18 holes boekingskosten.
* boeken meer dan 5 weken vooraf: per persoon € 12,50 voor 9 holes en € 20 voor 18 holes boekingskosten.
De boekingskosten moeten gelijk door de organisator overgemaakt worden en daarna wordt de boeking definitief gemaakt.
– Bij alle evenementen heeft Regthuys de mogelijkheid om de starttijden nog in overleg 1,5 uur te verplaatsen tot 3 weken van te voren.

Boekingsregels evenementen voor sponsorpakket zijn:
– Men kan een evenement organiseren, maar mag op 1 dag niet meer dan 20 greenfees 9 holes / 10 x 18 holes inzetten. Daarboven worden de greenfees door berekend.
– Als men met meerdere houders van sponsorpakketten een evenement organiseert kunnen er maximaal 50 greenfees 9 holes / 25 x 18 holes worden hulpprogramma. Daarboven worden de greenfees doorberekend.
– Bij het boeken van een evenement moet bij boeken direct worden vermeld dat er gebruik wordt gemaakt van de greenfees. Anders worden de greenfees in rekening brengen.

Het Founderpakket is oorspronkelijk uitgegeven als persoonlijk speelrecht. Op verzoek is hier een tweede optie bij gekomen waarbij de founder gasten kan laten meespelen.
Boekingsregels voor founders zijn:
– Op een founderpakket kan alleen de foundergebruiker boeken. Het is niet toegestaan om greenfees van een founderpakket weg te geven, zonder zelf mee te spelen. 
– Een founder mag in het hoogseizoen (maart t/m oktober) niet met meer dan 8 personen per dag op de wildcard spelen. Bij grotere groepen mag in het hoogseizoen maximaal 50% worden ingezet met de wildcard greenfees.
– in de overige maanden kunnen maximaal 20 greenfees voor 9 holes worden ingezet op 1 dag.
– een founder mag geen greenfees ter beschikking stellen voor een evenement dat door iemand anders wordt georganiseerd.
– een founder mag bij deelname aan een toernooi maximaal voor 2 personen greenfees gebruiken.
– een founder mag niet met andere founders een evenement organiseren en hier gezamenlijke greenfees voor inzetten. Tenzij het niet boven de 20 greenfees voor 9 holes uitkomt.
- Overgebleven greenfees kunnen niet meegenomen worden naar het volgende jaar. 

Opzeggen

Opzeggingen van pakketten dient schriftelijk per e-mail te gebeuren. Bij vrije golferspakketten en jaarkaarten staat de opzegtermijn op de achterkant van het inschrijfformulier. Bij het memberpakket gelden de algemene voorwaarden voor members en founders uit 2005. Enige wijziging hierop is de opzegtermijn. Door de nieuwe wetgeving is dat 2 maanden voor het nieuwe kalenderjaar. Dus voor 1 november.
Het Regthuys clublidmaatschap kan ook tot uiterlijk 1 november worden opgezegd. Nader wordt de registratie bij de NGF al in gang gezet.
Regthuys kan zelf ook het lidmaatschap stopzetten met een opzegtermijn van 2 maanden. Dit kan bij onenigheid tussen Regthuys en het lid of indien het lid activiteiten onderneemt die negatief zijn voor de exploitatie van de golfbaan en hier na herhaaldelijk verzoek niet mee stopt.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Jeroen Botman via jeroen@regthuysgolf.nl of 0622270101.