Golfleraren

Zowel doordeweeks als in het weekend staan onze pro's voor u klaar. Onderstaand een korte introductie.

Randy Taylor                                                             

“Ik heb het voorrecht gehad om -op professioneel niveau- drie verschillende sporten te mogen ervaren; ijshockey, honkbal en golf. Daarbij moet ik eerlijk bekennen dat mijn grote passie bij golf ligt. Het spel heeft mij heel veel plezier opgeleverd, maar het overbrengen van mijn passie heeft mij altijd nóg meer voldoening gebracht. Een ander plezier zien hebben -en successen zien boeken- in het golfspel geeft mij enorm veel energie."

Randy geeft les op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag & zondag. 

Boek een les bij Randy

Jeroen Harpenau

“Al jarenlang ben ik een enthousiast golfleraar én speler. Het golfspel biedt een ultieme combinatie tussen spel, ontspanning en netwerken… en dat in een vaak prachtige omgeving. Bovendien is golf een sport die uitstekend door jong en oud beoefend kan worden. Ieder op zijn/haar eigen niveau. En dat maakt het juist zo leuk!"

Jeroen geeft les op woensdag, vrijdag & zondag. 

Boek een les bij Jeroen

 

David Loggie

Terug van weggeweest!
 
"Als golfprofessional geef ik met veel plezier golfles aan elke golfer, ongeacht handicap, leeftijd of beperking. Ik word enthousiast als ik les geef en de progressie bij de golfer zie. Dat geeft mij voldoening en energie!
Ik begon met golfen toen ik 6 jaar oud was. Naast mijn voetbalcarrière ben ik blijven golfen en besloot in 2004 mijn diploma bij de WGTF te halen. Sindsdien heb ik les gegeven op diverse golfbanen en vind het geweldig om terug op Regthuys te mogen zijn."

David geeft les op maandag, woensdag, donderdag, zaterdag & zondag.

Boek een les bij David