Beginnen met golf

Met deze lessen heeft u een goede basis om op de par 3 golfbaan te spelen. U krijgt 6 lesuren*. incl. 3 maanden GRATIS speelrecht op de par 3 baan! Dan kunt zelf een rondje golf spelen wanneer u maar wilt. Materiaal (range ballen, greenfee baanles en golfclubs tijdens les én zelf oefenen) bieden wij gratis aan!

Tijdens de eerste les gaan we in 1,5 lesuur de basis van het korte golfspel behandelen; putten en chippen. Daarnaast ontvangt u alle informatie wat nodig is om te oefenen en spelen! In de overige lessen behandelen we opnieuw de diverse basisslagen van het golfspel: Swingen en chippen. In de laatste 1,5 lesuur gaan we de par 3 baan op om te golfen en behandelen we de omgangsvormen en basisregels. 

Een lesgroep bestaat uit 4-7 personen, tenzij u liever met een kleiner gezelschap gaat lessen:

- Bij 4/7 personen € 99 per persoon 
- Bij 3 personen € 132 per persoon 
- Bij 2 personen € 198 per persoon 
- Bij 1 persoon € 396 per persoon 

Hierbij melden we graag dat de gratis 3 maanden par 3 baan normaal gesproken ruim € 90 pp kost en we deze bij de cursus nu kosteloos aanbieden. Dit zorgt ervoor dat je echt de baan in kan en ervaart hoe leuk golf is.
* een lesuur is 50 minuten 

--- Aanmelden of meer info: info@golfschoolregthuys.nl ---

STARTDATA
Met een eigen groepje kan je zelf je dag en tijd en frequentie bepalen. Wij stellen ook groepjes samen en hieronder zijn een aantal mogelijkheden. Mocht je een andere dag tijd willen dan kunnen we die eventueel gaan bijplannen, dus geef dat gewoon door. 
De vervolglessen zijn in principe wekelijks. Dit kan eventueel in overleg met de groep en pro worden veranderd.

Zaterdag   17 feb. 13:00 Randy Taylor
Zaterdag   6 apr.  13:00 David Loggie
Maandag   15 apr. 14:00 Randy Taylor
Woensdag   24 apr. 15:00 David Loggie
Zaterdag   4 mei 13:00 David Loggie
Zondag   5 mei 15:00 Randy Taylor