Hole 1

Deze uitdagende par 4 is goed aan te spelen over de rechterkant van de fairway. Hierbij probeert u in lijn met de bunker te blijven. Let bij u tweede slag op de bomen links en vooral het water op rechts. Een lastige hole om par te maken.

Hole 1

Hole 2

Deze lange par 3 is door de wind vaak moeilijk te spelen. De bunkers gaan in het hoofd zitten en vooral het water op rechts is een gevaar. Een stok extra is aan te raden.

Hole 2

Hole 3

Een uitdagende waterhole met een sterke dogleg. Rechtuit spelend moet je oppassen dat je niet te ver slaat waarna een tweede slag naar de vlag (over water) over blijft. Met voldoende zelfvertrouwen en techniek is de hole over het water af te snijden. Mik op de grote boom of tussen de bunkers en vind daarachter de fairway voor een kort ijzer naar de vlag.

Hole 3

Hole 4

Teeshot op deze hole is een lastige, te kort dan komen de bunkers in de binnenbocht in spel, te lang de bunkers aan de buitenzijde. De green is wat lang gerekt en smal, meestal wind mee dus de lengte kan het probleem niet zijn, de bunkers maken het echter lastig.

Hole 4

Hole 5

Afsnijden van de dogleg naar links heeft geen zin, oob en water en bunkers in de binnenbocht. De tweede slag (of derde; vaak wind tegen op deze hole) kan beter rechts van de boom die midden in de fairway staat. Een groot bunkercomplex aan de linkerzijde en een stevige potbunker op rechts maken de green spannend.

Hole 5

Hole 6

Het teeshot van deze hole is een beetje vertekend; de ideale lijn ligt recht over de afgesneden bult midden in de fairway. De tweede slag, veelal wind mee brengt u dichter bij de green die sterk verdedigd wordt door de bunkers op rechts. Ook hier een relatief smalle en diepe green.

Hole 6

Hole 7

De Omringdijkhole is een miniatuurversie van de Westfriese Omringdijk, die u links op werkelijke grootte kunt aanschouwen. De korte par 3 speelt naar de achter een lage ringdijk verstopte green. De green is vlak, maar niet de makkelijkste om te spelen.

Hole 7

Hole 8

Het water links van de hole komt bij een welgemikt teeshot niet in het spel, pas bij de tweede slag begint het serieus spannend te worden. De schelpen aan de linkerzijde en de bunker aan de rechtervoorkant van de green maken de approach lastig. Een secuur ijzerschot is nodig om hier scoringskansen te creëren.

Hole 8

Hole 9

Simpel tussen bunker en boom mikken en een tweede schot naar de green. De Green is groot genoeg en goed aan te spelen. Na de welverdiende birdie/par/bogey het bruggetje over, langs de Regthuys toren naar hole 10/19.

Hole 9