Groepen & Bedrijven

Partygolf / Footgolf / Regthuys Games
Voor een gezellig uitje met uw vrienden, collega’s, sportclub of familie biedt Golfbaan Regthuys een aantal leuke mogelijkheden. Zo kunt u een korte kennismaking met het golfspel krijgen, een rondje footgolfen of zelfs met een tennisbal of frisbee door de baan. Sinds dit jaar zijn er ook de spectaculaire Regthuys Games. Voor grotere groepen hebben wij ook veel extra mogelijkheden en bijzondere spelelementen. In combinatie met ons gezellige restaurant heeft u dan het perfecte groepsuitje!
Lees meer »

Feest- en trouwlocatie
Regthuys is een bijzondere feest- en trouwlocatie met een uniek uitzicht. In het gezellige clubhuis met groot terras hebben wij veel mogelijkheden.
Lees meer »

Bedrijfsdag
Voor uw bedrijfsdag bieden wij graag maatwerk. U geeft aan hoe u het wilt hebben en wij stellen hier een mooi programma voor samen. U kunt de dag zo eenvoudig of uitgebreid maken als u zelf wenst. Wij denken graag mee over een creatieve invulling van uw perfecte bedrijfsdag. Denk ook eens aan een bedrijfsdag voor slechts 8-12 relaties en laat uw relaties zich bijzonder voelen.
Lees meer »

 

Reserveer starttijd

Wilt u een rondje golfen op onze golfbaan, neem dan even een kijkje in de agenda of er nog starttijden vrij zijn en reserveer uw starttijd.

Reserveer starttijd