Wedstrijden en evenementen

Wij organiseren tijdelijk geen wedstrijden of evenementen. 

Beginnerstoernooi 27 september 

De beginnerswedstrijd van zondag 27 september was weer een groot succes. Golfpro Jeroen gaf tips aan de beginnende golfers en wat een leuke opkomst! De golfers zijn heerlijk verwend met lekkere hapjes en drankjes in de baan.

Wat was het gezellig! Klik hier voor de uitslag. De prijzen kunnen opgehaald worden bij de receptie.

 

Torneo de dúo

Zondag 16 augustus was er weer een gezellig duo toernooi bij Regthuys. Dit keer met het thema Spanje. Met het prachtige weer, de lekkere sangria en de huisgemaakte empanada's was het duo toernooi zeer geslaagd.

Bedankt voor de gezelligheid! Klik hier voor de uitslag. De prijzen kunnen opgehaald worden bij de receptie.

Avondje Regthuys

Deze leuke vrijdagavond wedstrijden zijn in de zomerperiode altijd erg gezellig. Hieronder de top3 in beide handicap catergorieën.  

Hcp. <20
1. Lisette Mels (75 punten)
2. Rinke Nijs (69 punten)
3. Gerard Schouten (66 punten)

Hcp. >20 
1. Andries Hermsen (75 punten)
2. Peter Snel (75 punten)
3. Linda Tensen (70 punten)

Duo toernooi

De eerste editie van 2020! Elke hole had een verrassende uitdaging, gerelateerd aan het cijfer 1. Bedankt voor jullie gezelligheid! Prijzen zijn op te halen bij de receptie. 

Uitslag 5 juli

Prijswinnaars 5 juli 

 

Teamcup 2019/2020

De finale van de 9 holes poule is op zaterdag 5 september alsnog gespeeld tussen GULP en Fantastic Fore, waarbij GULP als winnaar de baan af kwam. Zij winnen hiermee een mooie Wilson polo met Regthuys logo. De kruisfinale van de 18 holes poules zal op zaterdag 24 oktober worden gespeeld tussen Almenara en de Fairway Hitters. 

Klik hier voor de tussenstand van de Teamcup 2019-2020.